Inauguració del nou camp de gespa

La inaguració va comptar amb la presència del president de la Diputació,

Salvador Esteve.

El día 19 de Febrer es va inagurar la remodelació del camp de fútbol municipal de Sant Llorenç d'hortons. La jornada va començar amb la visita del president de la Diputació Salvador Esteve que va ser rebut al consistori  per l'alcalde Alex Jover. Posteriorment la comitiva es va desplaçar al camp de fútbol per procedir  a l'acte de l'inaguració.

Desde bon matí s'havien estat disputant diferents partits entre els equips de fútbol base del Hortonenc.

Destacar la presencia de ex-presidents i membres de juntas anteriors així com el delegat de la Federació Catalana de l'Alt Penedés en Manel Durán i del responsable territorial a Barcelona de la comisió de futbol base de la Federacio Catalana en Francesc Folguera el cual va obsequiar amb una placa a l'Ajuntament de Sant Llorenç.

Per altre part, el president del Hortonenc, Joan Ollé, va lliurar 2 plaques commemorativas a Dolors Arguijo i FRancesc Murria com agraïment a la tasca portada a terme per tal de fer realitat la remodelació del camp de fútbol.

Una de las personas mes vinculadas al F.C.Hortonenc, el Sr.Pere Carrreras va ser el encarregat de fer el xut d'honor del partit que van disputar el equip amateur contra ex-jugadors del club.